ویترین نمایش آثار طراحان بسته بندی ایران | بسته ها

ویـترین نـمایش آثــار طــراحان بستـه‌بنـــدی ایــــران

Share your work and let others know about your abilities!
Menu
فاطمه ارسطویی
طراحی شده توسط:

فاطمه ارسطویی

عنوان اثر: دمنوش سیبا
دسته: چای،قهوه و انواع دمنوش
سال طراحی: 1396
بخش آثار دانشجویی
تماس با طراح
امتیاز دادن به این اثر:

دمنوش سیبا

شناخت محصول: محصول مورد نظر، گلبرگ، ساقه، برگ و ریشه خشک شده گیاه است که با دم کردن آنها مایعی گرم برای نوشیدن به وجود می آید. در واقع هدف، طراحی بسته بندی برای گیاهان خشک شده است. بعضی از این گیاهان ، قبل از دم کشیدن معطر میباشند. مخاطبان: مردمی با درآمد متوسط که این محصول را صرفا برای درمان بیماری و به مقدار زیاد در عطاری ها خریداری میکنند. برای چگونگی مصرف آن با فروشنده مشورت میکنند. به دلیل شرایط اقتصادی، با حساسیت بیشتری خرید میکنند. به حجم بسته بندی توجه میکنند و حتی با قیمت روی بسته میسنجند. علاقه ای به بسته هایی با ظاهر گران ندارند. بسیار تحت تاثیر رنگ قرار میگیرند. این گروه برای اطمینان از هزینه بابت کالای خریداری شده، دوست دارند تصویری از محصول و یا خود محصول را از طریق پنجره بسته بندی مشاهده کنند. این محصولات در هایپر مارکت ها و عطاری ها به شکل گسترده در داخل کشور به فروش میرسد. تدابیر طراحی: بسته بندی با ظاهر ارزان، ساختار نه چندان پیچیده، استفاده از تصاویری مرتبط با محصول. استفاده از فضاهای شلوغ و رنگ های متنوع و جذاب. توجه به مصرف درمانی محصولات (مثلا درج اطلاعاتی از قبیل خواص درمانی، موارد منع مصرف و طرز تهیه). القای حس آرامش. عدم استفاده از زبان انگلیسی. طراحی بسته بندی با دو سایز و ساختار متفاوت. بسته بزرگ ظاهری ارزان تر با حجم بیشتر؛ و بسته کو چک برای خانواده هایی با مصرف کمتر. شعار: "فرشته ها لایق آرامشند"

3028 بازدید 9 نظر
بازنشر در
نظرات (9)
نخود | ۱۲ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۲:۰۰
:) بح بح چه بسته بندی خوشمزه ای :)

Rey | ۱۲ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۲:۰۰
طراحي نهايي بسته بندي با آنچه كه در مورد مخاطب آن ها توضيح داده شده كاملا همخوان هستند. سادگي و آشنا بودن تصوير و شعار مخاطب دوستانه ي بسته بندي (كه مخاطب را به صراحت فرشته مي خواند) باعث مي شود بسته بندي بسيار آشنا و دوستانه به نظر برسد و به راحتي بتوان آن را در قفسه ي آشپزخانه تصور نمود. به عبارت ديگر بسته بندي، محصول را دست يافتني نشان مي دهد. هر چهار رنگ در بهترين تُنشان (كه مورد علاقه ي أكثريت مي باشد) ارائه شده اند. تنها جاي يك دستگيره در بسته هاي بزرگ خالي به نظر مي رسد.

shakiba maddah | ۱۳ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۲:۰۰
Karet kheili khobe dostam behet tbrik migam.;-)

NIMA KHATUONI | ۱۳ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۲:۰۰
بسیارعالی بودو همچنین باسلیقه خیلی خوبی طراحی شده بود

شکیبا | ۱۳ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۲:۰۰
کارت خیلی عالییه دوستم تبریک میگم;-)

raziye | ۲۰ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۲:۰۰
من با Rey موافقم طرح نهایی با مواردی که درباره مخاطب نوشته شده خیلی همخوان و موفق بوده . رنگ بندی و شعار انتخابی عالیه .

NAZH1 | ۱۹ مهر ۱۳۹۳ - ۱۲:۰۰
... فارق از طرح نهایی خلق شده که بسیار موزون و شکیل شده تحقیقاتی است که برای رسیدن به محصول انجام شده و این از خود اثر ارزشمندتر است . چه بسا بسته هایی که برای چنین محصولاتی طراحی گردیده و میشد از طرح های آنها ایده یابی نمود. اما مراحل پیش از طراحی این محصول بسیار حائز اهمیت و قابل تقدیر است . به قول دوستی که ضرب المثل آمریکایی میگفت: "اگر 10 ساعت برای بریدن درختی فرصت داری 9 ساعت آنرا به تیز کردن اره اختصاص بده !" کاش کلیه پروسه طراحی محصول را هم در اختیار کاربران قرار میدادید .

فاطمه ارسطویی | ۲۷ مهر ۱۳۹۳ - ۱۲:۰۰
ممنونم از نظرات دوستان ...

ناشناس | ۲۰ شهریور ۱۳۹۵ - ۱۰:۲۸
طرحتون زیباست ولی من این نکته رو اضافه کنم که گیاهان دارویی نباید در معرض نور قرار بگیرند چون خواصشون رو زودتر از دست می دن که به نظر میرسه در بسته بندی که بخش زیادی از محصول دیده میشه این نکته نادیده گرفته شده.

ارسال نظر